Brook Preloader

Uw winkelwagen is leeg

La Triade Weken

Buitenplaats

Welkom op ‘La Triade’!

Stap buiten je dagelijks leven om te werken aan je eigen project.

In de drukte van alledag geven we vaak aandacht aan wat dringend is, en niet aan wat belangrijk is.

De meest wezenlijke dingen blijven liggen omdat ze niet bellen, mailen of nú om je aandacht vragen.
buitenplaats tijd voor je zelf

Daarvoor nodig ik je graag uit bij mij thuis op La Triade, voor een week die ik De Buitenplaats heb genoemd: een week waarin je buiten je dagelijks leven stapt en plaats maakt voor je eigen onderwerp: een zielsverlangen, of iets waarvan je voelt dat het nodig is, maar waar je in je dagelijkse leven niet aan toe komt. Misschien is het schrijven, een langere periode over iets nadenken dat speelt in je werk- of privéleven, je heroriënteren op je prioriteiten, je bedrijfsmissie opstellen. Of misschien is er voor jou een open ruimte nodig, waarin iets kan ontstaan. De Buitenplaats is een cadeau aan jezelf.

Naast de begeleiding van mij bij de start en de afsluiting van de dag, is er dagelijks de gelegenheid voor een kort impulsgesprek: voor verdere verdieping, bemoediging, een ander gezichtspunt of loskomen van waar je vast zit.

De week bestaat uit:
o Dagelijks een aantal momenten met input ter inspiratie en reflectie
o Werken aan je persoonlijke project
o Uitwisseling
o Heerlijk eten, zwemmen en ‘zijn’ in een prachtige omgeving

Het dagritme, de aanwezigheid van anderen, de rust en de ruimte helpen je om op die diepere laag te komen waar je toegang hebt tot je creativiteit en inspiratie, waardoor je op nieuwe ideeën komt en heel veel gedaan krijgt in korte tijd.

De plek
Op deze plek komen voor mij hemel en aarde samen. Als ik door het hek kom en de bomenlaan inrij, voel ik me elke keer dankbaar. Vanaf de eerste keer dat ik de grote keuken in kwam klikte het en voelde ik de werking van het huis: het omarmt me en geeft ruimte tegelijkertijd. Het is prachtig, en vriendelijk. Na een jaar ben ik nog steeds verliefd. Deze plek brengt mij energie, creativiteit, maakt me blij en geeft rust. Ik verheug me erop je hier te verwelkomen en deze ervaring te delen.

Er zijn prachtige plekjes om te zitten: in de tuinkamer naast het zwembad of achter het huis met uitzicht over de velden, in de hangmat onder de beukenboom, in de boomgaard, of midden in het weiland met uitzicht over de heuvels. Binnen in de grote salon aan de secretaire, aan de lange eettafel of op je eigen kamer.

Wat kan je verwachten?

 • Er is tijdens de week een vast dagritme, dat helpt om toe te komen aan jezelf en wat jij in deze week wilt maken, beantwoorden of onderzoeken.
 • De ochtend begint met beweging op het grasveld en een meditatie.
 • Daarna staat een heerlijk Frans ontbijt op je te wachten met croissants, baguette, yoghurt, fruit, thee en barista koffie.
 • Na het ontbijt hebben we een korte gezamenlijke start van de dag waarin ik iets vertel dat als voeding en inspiratie kan dienen voor de dag.
 • Tijd om aan de slag te gaan. Zoek je eigen plek binnen in het huis of buiten onder de boom of waar je maar wilt om in stilte aan je project te werken. Er is overal, ook in de tuin, wifi.
 • Lunch doen we in de vorm van een buffet: wie zin heeft om samen te eten doet dat, wie liever alleen blijft neemt iets te eten en gaat verder met de eigen dag. In de middag ben ik beschikbaar voor een kort coachgesprek als je daar behoefte aan hebt.
 • Vanaf 17.30 uur is het ‘golden hour’. Er staan wat borrelhapjes klaar, en verder kan je zwemmen, zitten in de namiddagzon, wandelen of fietsen naar het dorp...
 • Zorg dat je om 19.00 terug bent voor een heerlijk avondmaal en 'de vraag van de dag'.

DATA

Zondag 19 mei aankomst tussen 16:00 en 18:00, gezamenlijke start om 18:00.
Vrijdag 24 mei 10.00 vertrek.

KOSTEN

De prijs bedraagt € 895* pp (exclusief reiskosten). Prijzen zijn inclusief:

 • Vijf overnachtingen in een eenpersoonskamer of je eigen ruime (glamping) tent, inclusief beddengoed en handdoeken. Er is 1 verdieping met eigen badkamer die geschikt is voor 2 of zelfs 3 personen
 • Mogelijkheid tot vier 30-minuten coachingsgesprekken naar behoefte
 • De daginleidingen en -afsluitingen
 • Tekenmateriaal, gebruik van zwembad en fietsen
 • Alle maaltijden en onbeperkt koffie, thee en fruit. We eten meestal vegetarisch. Wil je een glas wijn of bier? Kan! Daarvoor vraag ik wel een kleine vergoeding


*alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW

DE REIS

De route om hier vanuit Nederland te komen duurt ongeveer 6 - 7 uur met de trein en 9 - 10 uur met auto (afhankelijk van waar je uit Nederland vertrekt).


Per auto via Parijs (780 km), of via Amiens (40 km langer maar veel rustiger) kost het ongeveer 60 euro aan tol enkele reis. Als je met de auto komt stuur ik je een ‘pin’, dan rijd je er met google zo naar toe.


Per trein gaat het ook prima. Bij je bevestiging overleg ik de beste treintijden zodat ik je kan ophalen en/of afzetten van en bij het station.


Buitenplaats La Triade - Deelnemen

€ 895


Prijs is inclusief overnachting

Betalen kan met: ideal betaling paypal creditcard betaling

Meer informatie of aanmelden?