Brook Preloader

Uw winkelwagen is leeg

Inspiratie Boekje

Dagboek voor Levensreizigers

We zijn allemaal reizigers. Reizigers door de tijd, reizigers op onze levensweg. Ieder loopt zijn eigen weg, soms rennend, soms struikelend, soms sloffend en moeizaam, soms dansend.

Elk boekje is een cadeautje!
Er zijn 3 boekjes met ieder 12 inspirerende teksten of verhalen, met aansluitend vragen die je aan het denken zetten en ruimte voor je eigen gedachten.

Deze boekjes helpen je even stil te staan. Om te voelen en te reflecteren. Daardoor leer je jezelf en jouw beste manier van reizen steeds een beter kennen. Om daarna weer verder te lopen.

Met een beetje meer inzicht in jezelf, en wie weet ook met een nieuwe blik op het volgende stuk van de weg.

inspiratie boekje mirjam tirion
Inspiratieboekje nr 3

Dagboek voor Levensreizigers

€ 17,50

inspiratie boekje mirjam tirion
Inspiratieboekje nr 2

Dagboek voor Levensreizigers

€ 15

inspiratie boekje mirjam tirion
Inspiratieboekje nr 1

Dagboek voor Levensreizigers

€ 15

ZELF Reflectie: Dagboek voor Levensreizigers is een reeks inspiratieboekjes geschreven en uitgegeven door Mirjam Tirion-Ietswaart. De inhoud is een samenstelling van blogs die eerder gepubliceerd zijn op www.mirjamtirion.nl, aangevuld met reflectievragen die in de wekelijkse nieuwsbrief Inspiratie voor de Week zijn verspreid. De in dit boekje gepubliceerde blogs worden niet langer op de website getoond en zijn exclusief in ZELF Reflectie te verkrijgen. (Vormgeving en redactie: Nathalie Albert)

Meer informatie of aanmelden?